fbpx

Over

Have fun. Fly safe. Get certified

Vliegen met drones. Voor de één een leuke hobby voor de ander “serious business” en dagelijkse kost. Voor beide groepen staat, naast de fun,  één belangrijk ding voorop en dat is “veilig vliegen”. Maar ook specialisatie en vakkennis is van groot belang om goed en veilig te kunnen werken met drones. Overheden, zakelijke dienstverlening en industrie gaan steeds meer met dronetechnologie aan de slag. De regelgeving rondom dronevliegen wordt meer en meer vormgegeven en het wordt dan ook steeds belangrijker de juiste certificaten in bezit te hebben.

De specialisten van DronEducation zijn altijd op de hoogte van de laatste regelgeving en hebben alle kennis in huis om jouw dronevaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft DronEducation optimale service, betrouwbaarheid, oplossingsgerichtheid en kwaliteit als kernwaarden. 

De gezichten achter DronEducation

 Klik op de foto voor een korte biografie van onze toppers!

Sjoukje Hoekstra
DGA / owner

Frits Müller
CEO

Frits van Laar
Senior Consultant

Henk Ottens
Senior Consultant

Locaties

Je vindt ons op locaties in Sneek, Bentelo en op ’t Harde. Voorlichting verzorgen wij bij u op locatie en bij voldoende deelname verzorgen wij het grootste deel van de trainingen ook incompany.