fbpx

Verzekeringen

Verzekeringen

Wist je dat je als commercieel dronevlieger verplicht bent een luchtvaart aansprakelijkheidsverzekering voor je drone af te sluiten? Je standaard WA is namelijk niet voldoende en bij de meeste verzekeringen wordt luchtvaart zelfs uitgesloten. Een Casco verzekering is erg fijn. Hierbij is eventuele schade aan de aparatuur zelf verzekerd, ook bij een crash. 

Onze partner Flight Deck biedt diverse verzekeringen waaronder de WA (die je dus moet hebben als je een drone bezit waarmee je vliegt) en de Casco maar je kunt er ook terecht voor een opmaat verzekering. Via onderstaande link kun je een offerte aanvragen voor zowel een permanente als een tijdelijke verzekering. Ze helpen je graag.
 
 

Extra voordeel

Als je een drone aanschaft via onze webshop, ontvang je 75% korting op de poliskosten als je ook een verzekering afsluit bij Flight Deck. 

Drones voor starters

DJI-mini 3 Pro + DJI RC-N1 Remote Controller
 829,00
 Ultra HD (4K)  Max. vliegduur 34 min.  1,2 GB  Snelheid...
DJI-mini 3 Pro + DJI RC Smart Remote Controller
 999,00
 Ultra HD (4K)  Max. vliegduur 34 min.  1,2 GB  Snelheid...
DJI-mini 3 Pro (Single Unit)
 739,00
 Ultra HD (4K)  Max. vliegduur 34 min.  1,2 GB  Snelheid...
DJI-Mavic 3 Fly more kit
 599,00
 Ultra HD (5.1K)  Max. vliegduur 46 min.  8 GB  Snelheid...

Benieuwd naar onze opleidingen?

Bij DronEducation ontwikkelen we continue nieuwe interessante opleidingen en trainingen ten behoeve van verschillende werkgebieden en recreatief gebruik. Wilt u zichzelf nog meer ontwikkelen op het gebied van Dronevliegen, bekijk dan ons volledige aanbod.