fbpx

(SEMI) OVERHEID

Werk-/Interessegebied (semi) Overheid

Bent u werkzaam bij een (Semi) overheidsinstelling? Dan kunt u veel voordeel hebben bij het gebruik van drones.  

Ze kunnen worden gebruikt om gebieden te inspecteren die moeilijk te bereiken zijn. Dit kan van toepassing zijn op inspectie van overheidsgebouwen, infrastructuur of industriële gebieden. Dit kan ook voordelig zijn voor de inspectie van milieuprojecten en het verzamelen van gegevens over de lokale omgeving.

Verder kunnen drones gebruikt worden voor het verzamelen van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek. Door drones kunnen wetenschappers gegevens verzamelen over het klimaat, biodiversiteit, ecosystemen en andere milieuvraagstukken.

Daarnaast kunnen drones worden gebruikt voor het monitoren en beheren van openbare ruimten. Ze kunnen worden gebruikt om de veiligheid te vergroten, het verkeer te beheren, de luchtkwaliteit te meten en het toezicht te houden op stedelijke gebieden. 

Ten slotte kunnen drones ook worden gebruikt voor het verzamelen van gegevens voor de openbare dienstverlening. Ze kunnen worden gebruikt om de plaatselijke infrastructuur te inspecteren, branden te detecteren, te helpen bij het zoeken en redden van personen of dieren, of om de lokale bevolking te informeren over actuele gebeurtenissen en noodoplossingen. Kortom; er zijn legio mogelijkheden

Voorlichtingsbijeenkomst

Wij verzorgen graag voor u en uw medewerkers een voorlichtingsbijeenkomst zodat zij kunnen ervaren hoe het inzetten van drones diverse noodzakelijke onderzoeken en inspecties kunnen vergemakkelijken. Wij doen dit bij u op locatie of bij ons op onze opleidingslocatie. Afhankelijk van uw voorkeur natuurlijk. 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op T +31 515-700 233 of mail via het contactformulier

Aanbevolen opleidingen & cursussen

EU Vliegbewijs Open Categorie

Certificaat A1/A3
& A2
Vlieg onbezorgd en legaal met drones in de EU. Haal uw EU Dronebewijs. Het is verplicht vanaf 250 gram.

Inspecteren met drones basis

(Binnenkort online) Lorum ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
binnenkort

Thermografie basis

Benieuwd hoe je thermische beelden met je drone op de juiste manier maakt, toepast en hoe je deze beelden analyseert? Meld je dan aan voor deze tweedaagse cursus

Thermografie Level 1

Zelfstandig inspecteren en rapporteren en jezelf onderscheiden in de sector als gecertificeerd thermograaf? Meld je dan aan voor deze 5-daagse cursus

Benieuwd naar onze andere opleidingen?

Bij DronEducation ontwikkelen we continue nieuwe interessante opleidingen en trainingen ten behoeve van verschillende werkgebieden en recreatief gebruik. Wilt u zichzelf nog meer ontwikkelen op het gebied van Dronevliegen, bekijk dan ons volledige aanbod.