fbpx

OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Ons complete aanbod

EU Vliegbewijs Open Categorie

Certificaat A1/A3
& A2
Vlieg onbezorgd en legaal met drones in de EU. Haal uw EU Dronebewijs. Het is verplicht vanaf 250 gram.

Fotografie basis

Fotograferen met je drone. Wat is er mogelijk en welke camera's zijn er? Hoe bewerk je het beeldmateriaal wat je geschoten hebt? Je leert het allemaal in deze tweedaagse praktijktraining.

Fotogrammetrie en mapping

Ben jij ook benieuwd hoe je 2D mappings (kaarten) en 3D modellen met je drone maakt, toepast en hoe je deze beelden analyseert? Zet bij ons je eerste stappen in de wereld van fotogrammetrie!

Reekalveren
praktijktraining

Leer effectief zoeken naar reekalveren (thermisch), theorie en basis wetgeving en natuurlijk de basics en vluchtvoorbereiding voor het drone vliegen.

Safety Management basis

(Binnenkort online) Lorum ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Binnenkort

Thermografie basis

Benieuwd hoe je thermische beelden met je drone op de juiste manier maakt, toepast en hoe je deze beelden analyseert? Meld je dan aan voor deze tweedaagse cursus

Thermografie Level 1

Zelfstandig inspecteren en rapporteren en jezelf onderscheiden in de sector als gecertificeerd thermograaf? Meld je dan aan voor deze 5-daagse cursus

Videografie basis

Filmen met je drone. Wat is er mogelijk en welke camera's zijn er? Hoe edit je je video's en waar moet je op letten? Je leert het allemaal in deze tweedaagse praktijktraining.

Weidevogels
praktijktraining

Leer effectief zoeken naar weidevogels-nesten (thermisch), theorie en basis wetgeving en natuurlijk de basics en vlucht-voorbereiding voor het drone vliegen.

EU vliegbewijs specifieke categorie

Vervolg opleiding om (bijna) overal te kunnen opereren.