fbpx

AGRARISCH

Drones voor de agrarische sector

Bent u werkzaam in de agrarische sector en op zoek naar een oplossing met betrekking tot precisielandbouw? Volg dan bij ons de opleidingen en trainingen die uw vaardigheden verder ontwikkelen.

Wat kunnen drones betekenen voor de agrarische sector? Het meten van gewassen vanuit de lucht lijkt de ideale oplossing voor precisielandbouw. Het zo nauwkeurig mogelijk toedienen van bestrijdingsmiddelen en meststoffen is één van de aspecten van precisielandbouw.

Ook het omzetten van de door de drone(s) gegenereerde data in taakkaarten voor een GPS systeem is een uitermate goed hulpmiddel.

Met behulp van deze taakkaart kan bijvoorbeeld een spuitmachine aangestuurd worden zodat deze alleen op die plek middel aanbrengt waar dat nodig is. Het resultaat: u heeft minder middelen nodig, dit levert een flinke besparing op en belast tevens het milieu een stuk minder.

Drones zijn wat ons betreft de toekomst voor de agrarische sector.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op T +31 515-700 233 of mail via het contactformulier

Aanbevolen opleidingen & trainingen

EU Vliegbewijs Open Categorie

Certificaat A1/A3
& A2
Vlieg onbezorgd en legaal met drones in de EU. Haal uw EU Dronebewijs. Het is verplicht vanaf 250 gram.

Thermografie basis

Benieuwd hoe je thermische beelden met je drone op de juiste manier maakt, toepast en hoe je deze beelden analyseert? Meld je dan aan voor deze tweedaagse cursus

Reekalveren
praktijktraining

Leer effectief zoeken naar reekalveren (thermisch), theorie en basis wetgeving en natuurlijk de basics en vluchtvoorbereiding voor het drone vliegen.

Weidevogels
praktijktraining

Leer effectief zoeken naar weidevogels-nesten (thermisch), theorie en basis wetgeving en natuurlijk de basics en vlucht-voorbereiding voor het drone vliegen.

Benieuwd naar onze andere opleidingen?

Bij DronEducation ontwikkelen we continue nieuwe interessante opleidingen en trainingen ten behoeve van verschillende werkgebieden en recreatief gebruik. Wilt u zichzelf nog meer ontwikkelen op het gebied van Dronevliegen, bekijk dan ons volledige aanbod.